Primele informatii neoficiale au aparut in urma cu cateva saptamani, despre o posibila lansare Galaxy Note 2 in octombrie. Noul model Note va avea un design sililar cu Galaxy S III si un ecran Super AMOLED mai mare, de 5,5 inch, fata de prima versiune lansata anul trecut.

Samsung va lansa Galaxy Note 2 in septembrie, cu o luna mai devreme fata de data initiala. Potrivit mai multor site-uri, coreenii vor sa prezinte noul model Note 2 inainte de lansarea iPhone 5.

Galaxy Note 2 ar putea avea o memorie RAM de 2 GB, o camera cu o rezolutie de 8 MP si un senzor imbunatatit, un nou chip Exynos 5250 si un procesor dual-core ARM-15, conform site-ului GSM Arena. Potrivit altor surse, camera ar putea avea o rezolutie de 12 MP. Este de astept ca Note 2 sa aiba instalata noua versiune de sistem de operare Android: 4.1 Jelly Bean.

Noul model ar putea fi prezentat la targul de tehnologie IFA Berlin. Editia 2012 IFA (Internationale Funkausstellung) va avea loc intre 31 august si 5 septembrie in Germania.