Taiwanezii de la Genius si-au umplut standul de la IFA Berlin cu produse noi, de la mousi de gaming, la tastaturi, casti si multifunctionale. Iata cu ce doresc sa ne surprinda la editia din acest an a targului.

 

Tastatura Manticore si castile Zabius - premiate din seria GX Gaming

Genius va prezenta la standul sau din cadrul IFA 2013 cele mai recente doua aparitii din seria GX Gaming. Prima dintre acestea este Manticore, castigatoarea premiului COMPUTEX d&i 2013, tastatura profesionala de gaming cu taste mecanice. Al doilea este Zabius, un set de casti puternice pentru gaming, compatibile cu PC, Mac, PS3 si cu Xbox 360. Genius va expune, de asemenea, castigatorul premiilor CES Innovations 2013 si COMPUTEX d&i, mouse-ul pentru gaming GX Gila, precum si restul produselor din seria de gaming.

 

Gama larga de periferice inovatoare

Genius este recunoscuta pentru combinarea functiilor mai multor periferice intr-un singur produs pentru a oferi o experienta de utilizare optima. Continuand acest trend, Genius va prezenta o noua linie de periferice multifunctionale la standul sau.

Produsele din aceasta linie vor include accesorii Genius pentru smartphone-uri si tablete/pc-uri ca TRANSBar, un sistem de boxe semiportabile cu Bluetooth 2.1, care se transforma intr-un suport ce se potriveste cu toate marimile de tableta/ PC.

Genius va expune, de asemenea, linia de mousi inovatori pentru computer:

  • Cam Mouse - mouse care devine camera cu functii de scanare a codurilor QR, upload instant si altele.
  • Energy Mouse - un mouse fara fir care actioneaza ca un incarcator portabil, cu o baterie litiu polimer de 2700mAh, care permite utilizatorilor sa asi incarce dispozitivele mobile.
  • Speaker Keyboard - tastatura eleganta care se comporta si ca un sistem de sunet 2.1, adaugand putere sistemului PC sau dispozitivului mobil la care este conectata.
  • Traveler D6600 - mouse wireless care permite utilizatorilor sa comute controlul mouse-ului intre doua computere diferite doar prin apasarea unui buton.