Ce mai evolueaza prin casa sau birou? George Buhnici a transmis de la IFA Berlin cele mai noutati despre tehnologia "domestica", adica acele aparate pe care le folosim zilnic prin casa si care ne usureaza traiul.

Sud-coreenii de la Samsung ne-au aratat frigiderul cu 3 zone speciale: una de congelare, una cu vitrina (unde fiecare isi pune gustarea sau pachetul pregatit) si a 3-a zona, unde se depoziteaza mancarea pe termen mai lung.

Tot Samsung ne-a adus o inovatie la masina de spalat, prezentand aparatul cu un program de spalare de doar 15 minute si garantie de ... 15 ani. Tot la IFA Berlin am vazut si "aspiratorul smart", care, in timp ce va face curatenie, stie sa purifice si aerul din incapare.

Iar la final, poate una dintre cele mai utile noutatai pentru paisonatii de fotografie, este imprimanta desteapta care stie sa ... vorbeasca cu telefonul. Mai exact, tehnologia se numeste "tap & print" si face exact ceea ce spune, adica doar va asezati telefonul pe imprimanta, care ... stie imediat ce are de facut.