HTC lanseaza Desire X, cu caracteristici similare One V, dar cu un design mai apropiat de One X si One S. Noul model se evidentiaza prin multitasking, functia Beats Audio si un afisaj mare, clar si limpede. Aparatul are o greutate de 114 si dimensiuni de 118,5 x 62,3 x 9,3 mm.

Smartphone-ul are un display SuperLCD de 4 inch, cu o rezolutie de 480 x 800 pixeli. Telefonul este echipat cu un procesor dual-core cu frecventa de 1 GHz, o memorie RAM de 768 MB si un spatiu de stocare de 4 GB, ce poate fi extins cu un card microSD.

Desire X are o camera cu rezolutia de 5 MP cu focalizare automata, blit cu LED si senzor BSI (pentru fotografii mai reusite in conditii slabe de iluminare). Blitul are cinci neveluri care se seteaza automat in functie de distanta fata de subiect.

Smartphone-ul poate face inregistrari video si fotografii in acelasi timp cu ajutorul functiei VideoPic. o Alta functie este cea de fotografiere continua cu o singura apasare (2,5 cadre pe secunda). Camera are diafragma F2.0 si obiectiv de 28 mm.

Bateria Li-ion este detasabila si are o capacitate de 1650 mAh, ce asigura o autonomie pentru convorbire de 20 de ore (3G: 10 h), iar in stand-by de 750 de ore (3G: 833 h). Telefonul are instalat sistemul de operare Android 4.0 cu HTC Sense 4.0a.

Desire X este prezentat la standul HTC de la IFA 2012. Evenimentul a inceput astazi si se termina pe 5 septembrie. Mai multe stiri si informatii despre IFA Berlin pe www.YODA.ro.

http://youtu.be/lJuD_817rDA

Sursa: HTC