Logitech lanseaza primele sale accesorii pentru Samsung Galaxy Tab 3. Noua colectie include Logitech Ultrathin Keyboard Folio for Samsung Galaxy Tab 3 10.1 si trei carcase: Logitech Folio Protective Case for Samsung Galaxy Tab 3, modelele pentru versiunea de 10.1 inch, 8.0 inch si 7.0 inch.

Produsele sunt create folosing materiale rezistente la apa, astfel ca iti protejeaza total tableta. Ele sunt subtiri si usoare, asadar nu trebuie sa iti faci griji ca iti ingreuneaza bagajul sau ca nu vei avea cum sa le strecori.

Logitech Ultrathin Keyboard Folio pentru Samsung Galaxy Tab 3 10.1 vine cu o tastatura Bluetooth ale carei butoane sunt asezate precum cele de la o tastatura obisnuita, asigurand o experienta a tastarii rapida, cursiva si confortabila.

Sistemul SecureLock pastreaza marginile tabletei Galaxy Tab fixate de rama cu ajutorul unor clame, in timp ce magnetii mentin carcasa inchisa atunci cand tableta nu este folosita. Acest sistem functioneaza in tandem cu un stand ce mentine Galaxy Tab in doua pozitii perfecte: o pozitie ce permite tastarea si o alta, cu tastatura acoperita, ce permite o navigare confortabila.

Daca esti in cautarea unei huse pentru tableta care sa nu dispuna si de tastatura, atunci Logitech Folio for Samsung Galaxy Tab 3 pentru versiunea de 10.1 inch, 8.0 inch sau 7.0 inch sunt o alegere foarte potrivita. Acoperind total tableta Galaxy Tab cu materiale rezistente, aceste carcase sunt concepute sa protejeze tableta impotriva zgarieturilor, varsarilor sau lovirilor accidentale.

Logitech Ultrathin Keyboard Folio for Samsung Galaxy Tab 3 10.1 va putea fi cumparata din Europa din octombrie la un pret recomandat de 99,99 de euro. Logitech Folio Protective Case for Samsung Galaxy Tab 3 10.1, 8.0 si 7.0 vor fi disponibile din octombrie la un pret recomandat de 49,99 de Euro.