Panasonic a prezentat la IFA Berlin noul televizor Smart VIERA TX-L65WT600, primul Ultra HD la nivel mondial cu intrare 4K 50/60 Hz prin HDMI 2.0 si DisplayPort 1.2a. Televizorul vine si cu HTML 5 built-in, astfel ca vei putea naviga pe Internet fara probleme.

Televizorul reda pana la 60 de cadre pe secunda la rezolutia 4K, fata de 30 de cadre cat erau capabile sa afiseze, pana acum, produsele din categoria sa. El este o solutie perfecta pentru cei care cauta un televizor pentru home entertainment, dar si pentru profesionistii care lucreaza in studiouri TV. 

Prin tehnologia 2,000 Hz Back Light Scanning (BLS), televizorul ofera claritate incredibila a imaginii chiar si pentru scenele aflate in miscare rapida. Iar entuziastii jocurilor pe PC isi vor putea conecta cu usurinta calculatorul la acest televizor prin intrarea 60p DisplayPort.

Prin functia 4K Intelligent Frame Creation, WT600 genereaza peste 120 de cadre pe secunda, chiar si cu surse Ultra HD, fiind pozitionat mai sus decat modelele concurente fara o rată de compresie echivalenta. Televizorul Panasonic 4K Ultra HD analizeaza scene complexe si optimizeaza orice obiect independent. Tehnologia Infinite Contrast obtine o rata de contrast infinita, subliniind astfel calitatea a imaginii. 

Nici partea de design n-a fost neglijata, astfel ca noul produs de la Panasonic a primit o rama subtire si este construit din sticla si metal.

Deocamdata nu exista informatii privind pretul acestui gadget.