Philips ataca targul de tehnologie IFA Berlin cu monitoare pentru toate categoriile de utilizatori, de la gameri pana la persoane care au nevoie de un astfel de gadget pentru vizionarea de filme sau seriale. La standul Philips de la IFA, vizitatorii vor descoperi si monitoarele Smart All-in-One.

Printre cele mai importante lansari pregatite de companie se numara monitoare cu capabilitati tactile avansate, sau conectivitate USB si Miracast.

Monitoarele Smart All-in-One au aplicatii Android pentru vizionarea de muzica, filme si jocuri

La IFA 2013, compania Philips a adus o serie de monitoare touch. Ecranele fullglass multi-touch de 23 de inch, certificate Windows 8, sunt sensibile la atingere in 10 puncte si integreaza webcamuri, difuzoare si microfoane. Ele sunt compatibile cu PC-uri si notebookuri.

Noile displayuri Smart All-in-One includ aplicatii Android pentru vizionarea de multimedia, gaming si pentru navigarea web pe un ecran de dimensiuni generoase. Ele sunt potrivite atat pentru acasa, cat si pentru locuri publice, precum Internet cafeuri, scoli, firme sau hoteluri.

Philips aduce la IFA si un nou monitor de Gaming, care functioneaza la 144 Hz. Modelul a fost conceput „de gameri pentru gameri”. Noua gama de produse Philips cuprinde si o telecomanda de tip Smart Keypad, pentru un plus de confort. Printre celelalte functii se numara presetarile concepute pentru partidele de joc, conectivitatea Smart MHL pentru dispozitivele mobile, precum si un numar mare de porturi integrate.

Vezi continutul de pe telefonul mobil direct pe monitor, fara sa ai nevoie de cabluri

Philips a pus accentul, la IFA, pe conectivitate, prin noul monitor de 23 de inch, cu wireless bazat pe standardul Miracast. Noile produse permit afisarea continutului de pe telefonul mobil direct pe monitor, fara a avea nevoie de cabluri. Modelul beneficiaza de un design ultra slim, datorita noului display Philips Blade si de unghiurile de vizualizare largi permise de tehnologia IPS.

La editia de anul acesta a IFA, monitoarele Philips pentru desktopuri vor fi prezentate alaturi de displayuri profesionale de afisaj public de mari dimensiuni. Acestea din urma permit companiilor sau furnizorilor de servicii publice sa prezinte informatii intr-un mod interactiv, prin afisarea de continut actualizat la o calitate superioara, fara a avea nevoie de un media player extern.

Produsele vor fi pe piata in urmatoarele luni.