Chiar si acum, in toiul verii, multi dintre noi au nevoie sa ramana concentrati pe munca, chiar si acum in toiul verii. iLikeIT va prezinta azi cateva aplicatii care va vor ajuta:

1. Daca nu esti genul de persoana care sa dea multe mailuri si nici nu prea ai chef sa umbli printre birouri ca sa vorbesti cu colegii tai, TeamSpeak te poate ajuta. E un program folosit foarte mult de gameri, ca sa comunice in timpul jocurilor iar artea interesanta a aplicatiei este ca microfonul celui cu care vorbesti se activeaza doar atunci cand deschide gura.

2. WorkFlowy iti pune creierul intr-o singura foaie de A4. Iti organizezi destept taskurile, sedintele si lucrurile personale, intr-o lista cu bullets, care se deschide pana la infinit. Spre exemplu, faci un bullets cu Serviciu si altul Personal. Apesi pe bulina si poti sa adaugi alta lista cu bulina si tot asa.

3. Daca lucrezi mai usor atunci cand ploua sau zgomotul ploii te linisteste, exista o solutie care functioneaza chiar si in toiul caniculei.. Fie ca ninge sau e soare, cu rainymood ai ploaie non-stop.

4. Pentru cei care au nevoie de un pic de motivatie, care sa-impinga de la spate atunci cand seful e in concediu, exista un site destept cu care isi pot stresa colegii in timp ce imita gesturile disperate ale sefului.

5. Un site la moda printre corporatisti este GetWorkDoneMusic. Aplicatia are muzica foarte buna si cauta singura melodiile mai alerte, care te ajuta sa te concentrezi sau sa te puna la munca.

6. Daca stai mult cu ochii in calculator, deschide acest website: e foarte bun pentru ochi. La fiecare 20 de minute iti spune sa faci putina miscare cu ochii - cateva exercitii simple care sa iti destinda muschii globului ocular.

7. Wiggio e unul din putinile site-uri complete pentru munca la birou. Iti permite sa faci conferinte virtuale, sa vorbesti cu toti colegii sau sa ai un calendar avansat, unde echipa ta poate scrie sau sterge.

8. Yo App este cea mai simpla aplicatie de birou, care va ajuta sa nu mai strigati dupa secretara. Are are un singur buton, pe care daca apasati ii striga „Yo” persoanei cu care v-ati conectat prin aplicatie, adica respectiva secretara.