Apple n-a vrut sa participe la Consumer Electronics Show de la Las Vegas, insa umbla vorba in industrie ca peste 250 de angajati ai companiei, inclusiv vicepresedintele Greg Joswiak, ar fi acolo. O persoana care cunoaste planurile Apple a declarat pentru Reuters ca 250 de oameni de la Cupertino ar fi in evidentele expozitiei din aceasta saptamana.

Zvonul pare sa se confirme, pentru ca un jurnalist a reusit sa il surprinda ieri langa standul Sony pe Joswiak, care conduce divizia Apple iOS de marketing de produs. Jurnalistul, Tom Krazit, scrie ca Joswiak si-a acoperit legitimatia CES in asa fel incat numele lui si numele companiei pentru care lucreaza sa nu se vada.

"Joswiak a declarat ca era interesat de felul in care isi prezinta alte companii produsele la evenimente de talia CES", a spus reporterul.

Chiar daca cei de la Apple lipsesc de la CES, prezenta lor se simte acolo. Multe companii au adus anul acesta ultrabook-uri si tablete care seamana oarecum cu produsele limilare de la Apple. Iar asistenta Siri pare sa fi deschis noi drumuri in domeniul recunoasterii vocale.

Sursa: appleinsider