In timp ce transportul in comun din oras se pregateste de o greva uriasa, care va afecta milioane de oameni, marii jucatorii au inceput sa fure startul evenimentului si au prezentat cateva produse spectaculoase. In timp ce mii de muncitori inca mai lucreaza la finisarea standurilor din expozitie, coreenii ne-au atras intr-unul din standurile lor, pentru ca vor sa fie primii care isi prezinta lumii noile gadget-uri. Cei de la LG au adus 7 telefoane noi, iar cel mai putermic terminal mobil care intra acum pe piata se numeste LG Optimus 4X HD.

Bineinteles, din aceasta dimineata vor recupera terenul cei de la Samsung, care pregatesc doua telefoane si doua tablete noi. Nokia aduce in Europa Lumia 800 pe care l-am vazut deja in Las Vegas luna trecuta, Assus se lauda cu un gadget numit PadFone, ca sa nu mai punem la socoteala concurentii chinezi care vin puternic din urma. Cel mai asteptat este smartphone-ul Ascent al chinezilor de la Huawei, cel mai subtire telefon inteligent din lume.

Duminica-noapte, cu cateva ore inainte de inceperea targului si cand majoritatea expozantilor se pregateau sa mearga la culcare, un alt nume important smulgea aplauzele jurnalistilor. Varful de gama se numeste acum HTC ONE X, secondat de ONE S si ONE V - fiecare cu cate ceva de oferit pasionatului de tehnologie, celui care apreciaza aspectul sau clientului cu bani putini.

Sursa: stirileprotv