Targul de tehnologie CES de la Las Vegas aduna pe o suprafata impresionanta toata crema producatorilor de gadget-uri. Pe langa laptop-uri ultrausoare si ultraperformante, tablete ieftine si televizoare cu multi megapixeli, anul acesta vom vedea si cateva lansari spectaculoase de smartphone-uri.

Despre Samsung Galaxy S III se stie ca va fi marele absent de la CES. Insa nu-i cazul sa varsam lacrimi, pentru ca celelalte companii producatoare au o oferta mai mult decat bogata. Iata ce s-ar putea sa vedem:

1. Nokia Lumia 900: Informatii despre acest telefon s-au mai scurs in ultimul timp. Aparatul ar trebui sa fie mai mare decat Nokia Lumia 800, care este deja pe piata, si ar trebui sa fie primul telefon cu Windows Phone capabil de viteze 4G LTE.

2. LG Spectrum: Este un alt supertelefon 4G LTE. Are procesor dual-core la 1.5GHz si display de 4,5 inch.

3. HTC si Motorola. Asteptam de la cei doi mari producatori ceva special anul acesta la CES. Atrix 4G a obtinut anul trecut premiul CES la categoria smartphone-uri si e de asteptat ca oamenii de la Motorola sa pompeze puternic si in editia acest an, asa cum au facut pana acum.

Cel mai probabil nu vor impresiona standul RIM (producatorul BlackBerry) si nici smartphone-urile quad-core. Desi se spunea la un moment dat ca la CES va veni un telefon cu procesor quad-core, informatia nu s-a confirmat nici pana acum. E mai probabil sa vedem asa ceva la Mobile World Congress din Barcelona, luna viitoare.

Sursa: cnet