Industria jocurilor scoate in fata tot ce are ea mai bun si mai nou la targul de tehnologie CES de la Las Vegas, evenimentul numarul 1 din IT&C. Microsoft, Sony si Nintendo promit sa faca spectacol si sa surprinda gamerii din lumea intreaga cu noile lor produse.

In FIFA 12 pentru Xbox 360 si PS3, Roberto Carlos reusea lovitura libera imposibila, asa va pana unde se va ajunge in viitor, numai producatorii de console si cei care construiesc jocurile pot banui.

Ce se stie deja despre CES este ca Sony va veni cu noi jocuri pentru PlayStation Vita, si speram sa vedem cum va interactiona aceasta cu PlayStation 3. 3D ramane un punct de referinta in cazul acesteia, iar Sony face eforturi pentru ca tehnologia sa poata ajunge si in casele salariatilor de rand. 

YODA pe Facebook! Da LIKE pentru cele mai noi informatii din jocuri si tehnologie!

Si la standul Nintendo va fi agitatie maxima, pentru ca reprezentantii companiei ar putea aduce la CES hibridul tableta-consola Wii U. Compania Nintendo a mai lipsit de-a lungul anilor de la aceste expozitii, insa acum reprezentantii ei par hotarati sa lase o impresie buna. 

Cand vine vorba despre Microsoft si al lor Xbox, parerile sunt impartite. Unii analisti ai industriei IT&C spun ca aceasta companie nu se va obosi foarte tare pe segmentul gaming, in timp ce altii viseaza sa sa vada noul Xbox 720, sau macar sa afle ceva legat de lansarea lui. Cert este ca, daca vor o felie sanatoasa din profitul sectorului, cei de la Microsoft trebuie sa se grabeasca cu lansarea noii console, pentru ca Sony sa nu le-o ia inainte cu PlayStation 4.

De urmarit mai sunt si jucatorii din linia a doua, Nyko, Logitech si Mad Catz, care e de asteptat sa vina cu inovatii.

Stai pe www.YODA.ro pentru cele mai noi stiri din domeniul tehnologiei!

Sursa: cnet