Hartia care fuge de apa si nu se uda niciodata va fi una dintre senzatiile marelui targ de tehnologie CES de la Las Vegas, la care va participa si corespondentul PRO TV George Buhnici, realizatorul rubricii iLike IT.

Compania P2i va prezenta la evenimentul din America o substanta care, aplicata pe aproape orice produs sau material, il face sa devina impermeabil fara sa schimbe felul in care arata acesta sau felul in care se simte.

Stratul subtire de nanoparticule poate fi asezat pe o bucata banala de hartie sau de servetel, insa poate, de asemenea, proteja gadget-urile impotriva apei si coroziunii. Imagineaza-ti un telefon pe care poti sa-l scapi in apa si nu pateste nimic, sau un laptop ori o tableta peste care poti sa versi cafea fara niciun stres.

Urmareste demonstratia hartiei care nu se uda:

La expozitia de tehnologie CES de la Las Vegas, la standul P2i, se vor face demonstratii ale acestei tehnologii, care deja a inceput sa fie folosita de 7 milioane de consumatori din lumea intreaga pe smartphone-uri, tablete sau aparate auditive.

CES se desfasoara in Las Vegas in perioada 10-13 ianuarie. Stai pe it.stirileprotv.ro si pe www.yoda.ro pentru a fi conectat la tehnologie.