Si mai grav este cand casuta de mesaje electronice este pradata de hotii cibernetici. Daca simtiti ca va scapati emailul de sub control, inseamna ca nu ati descoperit inca ultimele noutati. George Buhnici are cateva solutii simple la I Like IT.

Yesware.com este un serviciu care se conecteaza cu adresa de Gmail a utilizatorului si urmareste mailul trimis pana in casuta destinatarului. Yesware este utilizat de catre cei care vor sa vada daca emailurile trimise au fost citite sau nu.

Gmail Offline este varianta celor "delogati" de la internet si poate fi descarcat din zona de extensii de la Chrome. Aceasta aplicatie iti va atrage toate emailurile din contul tau, la care puteti raspunde si vor fi trimise cand va veti reconecta la internet. Avantajul este ca puteti lucra linistiti cu emailurile importante atunci cand sunteti plecati.

Mailbox este o aplicatie de gestionare a email-ului, pentru Gmail in acest moment. Serviciul functioneaza extrem de simplu. In cazul in care aveti multe emailuri in inbox, pentru a le sterge, tot ce trebuie sa faceti este un gest de slide spre dreapta, iar emailul va disparea din inbox.

Pe larg, despre toate acestea, in clipul de mai jos: