O sa fie presiune maxima si pe comercianti. Toata lumea asteapta reduceri adevarate si la noi, iar ofertele pe care le vom vedea vor da adevarata valoare a comertului romanesc azi.

Tocmai de aceea va rugam sa fiti alaturi de noi si sa ne anuntati orice produs vedeti anuntat maine la reducere la un pret mincinos. Avem o adresa de email speciala pentru aceasta bf@protv.ro. Cum facem sa punem primii mana pe ele, va spunem imediat dupa ce luam la mana ofertele momentului.

O sa va dam cateva ponturi ca sa fiti siguri ca puneti mana primii pe chilipiruri. Adevaratele reduceri vor veni pentru doar cateva sute de produse din fiecare model anuntat asa ca iuteala de mana e cheia. Iata metoda cea mai rapida:

1. Intrati pe internet de pe un calculator legat la internet pe WIFI-ul de acasa ori prin cablu. E de asteptat ca internetul sa mearga greu. Postati-va la calculator chiar la serviciu daca aveti o conexiune mai buna.

2. Interesati-va din vreme cand se declanseaza reducerea. Unii incep la miezul noptii, altii pe la 5 ori 6 dimineata. Magazinele stradale urmeaza sa anunte azi daca deschid mai devreme de ora 9.

3. Indiferent pe care site cumparati, inregistrati-va dinainte. Adica faceti-va cont. Daca doriti sa cumparati de pe Amazon, intrati pe amazon.co.uk, atentie, nu amazon.com. De pe site-ul britanic vin livrari in Romania. De pe .com nu.

4. Desi tentatia e mare sa alegeti mai multe produse, sfatul meu este sa il alegeti intai pe cel pe care il doriti cel mai mult. Adaugati-l in cont si trimiteti comanda rapid.

5. Alegeti la plata solutia de achitare la livrare sau ramburs.

6. Repetati procedura pentru produsele mai putin importante, dar retineti ca primele se dau tocmai produsele cele mai ieftine.

7. Daca mergeti in magazine, nu luati haine prea bune ca poate e inghesuiala si nu tineti lucruri personale la vedere. Dar asta o stiti deja.

8. In cazul in care aveti dubii cu privire la pret si credeti ca nu e o reducere reala, verificati produsul pe un site comparator de preturi. De exemplu price.ro. Faceti verificare si pe mobil, in magazin.