1. Daca esti genul de persoana care vaneaza doar chilipiruri si, prin urmare, faci si cumparaturi de peste hotare trebuie sa incerci site-ul us.camelcamelcamel.com. Introduci pe site ce produs te intereseaza si iti arata istoricul pretului si esti anuntat si cand scade.

2. Cu greu gasesti pe Windows un program de captura de ecran bun si gratuit. Asta pana la ScreenR. Este gratuit si merge si pe PC, dar si pe MAC. Salvezi fisierul, il pui pe Youtube si poti sa le explici astfel parintilor cum sa porneasca Skype.

3. Account Killer. Daca vrei sa dispari cu totul din lumea virtuala si sa ramai doar in carne si oase,Account Killer e pentru tine. Ii spui ce cont de pe retelele de socializare vrei sa ti le stearga si nu doar ca le sterge, le dezactiveaza cu totul.

4. Daca nu esti sigur ca Facebook nu iti merge doar tie, introduci adresa pe site si verifica daca sunt probleme cu serverul. Oare cati l-au folosit duminica?

5. Nu-i asa ca atunci cand vrei sa te uiti la un film, pierzi 90 de minute doar sa il cauti? "A good movie to watch" iti spune la ce film sa te uiti, apesi doar un buton. E atat de simplu.

6. Si daca vrei sa enervezi pe cineva la culme, poate chiar seful, trimite-i data viitoare un mail cu aplicatia asta de pe site-ul fliptext.org. Iti rastoarna textul.