"Cand mi-am facut cont de Facebook, nu credeam ca voi ajunge la 100 de prieteni. Dupa aceea au inceput sa vina cererile de prietenie cu sutele si nu am putut spune nu. Pun pariu ca asa sunt multi dintre cei care ne urmaresc."

"Nu ne lasa inima sa refuzam o cerere de prietenie chiar daca nu cunoastem persoana respectiva. Eu am ajuns la 5000 de prieteni dupa care am deschis pagina de facebook si pentru abonati publici."

"Intre timp mi-am dat seama ca nu vreau sa vad pisici si bancuri. Asa ca as vrea sa sterg persoanele pe care nu le cunosc personal. Asta inseamna sa sterg vreo 4000 de oameni.", spune George Buhnici.

O stergere arata cam asa: Varianta rapida se numeste "Ninja Friend Remover" si este o aplicatie, o extensie de Chrome. Mai pe romaneste, functioneaza pe browser-ul de la Google. 

Daca folositi Chrome, mergeti in magazinul de extensii si il adaugati. Mai exista insa si verisorul sau, ruda indepartata ori prietenul agasant pe care nu te lasa inima sa il stergi din lista.

Dar cum faci sa nu ii mai vezi glumitele si invitatiile la jocuri fara sa ii dai unfriend? Poti sa te dezabonezi de la postarile lui.

Retele sociale intr-o crestere fenomenala. Cei de la Google se straduiesc sa aduca lucruri tot mai noi si ar trebui laudati pentru o treaba desteapta lansata recent.