Sau poate sa te imprietenesti ori sa iti gasesti jumatatea printre ceilalti soferi la fel de blocati la semafor. Aceasta e ideea romanilor care lanseaza reteaua sociala din trafic.

Se numeste We Love Traffic si este o aplicatie care permite soferilor sa comunice si sa se cunoasca prin intermediul numarului de inmatriculare al masinii pe care o conduc. Este foarte simplu: esti la volan sau pieton, vezi un sofer in trafic si vrei sa ii transmiti un mesaj: tastezi in aplicatie numarul de inmatriculare al masinii lui si, daca si el are aplicatia instalata, poti intra in chat cu respectivul. Poti trimite si text, dar si foto.

Butonul *traffic* iti permite sa vezi toti utilizatorii care ruleaza pe aceeasi strada cu tine sau utilizatorii din aceeasi locatie cu tine. Inainte de a intra in chat cu unul dintre ei, butonul *i* arata datele personale ale utilizatorului, iar butonul *like* il adauga in lista de prieteni.

Butonul *friends* arata lista de prieteni, iar butonul *unlike* elimina din lista prietenul. Ca sa iti cauti prieteni atunci cand nu esti in trafic tastezi in *search license plate* prima litera a judetului unde te intereseaza sa gasesti pe cineva si vor aparea toti utilizatorii din acel judet.

La ce foloseste "We Love Traffic":

1. Iti faci prieteni cand ii vezi *live* la volan, fara a avea nevoie de numarul de telefon.

2. Poti anunta si poti fii anuntat cand: ai blocat pe cineva sau esti blocat in parcare sau ai uitat: farurile pornite, geamul deschis, busonul de rezervor deschis..etc

Cei care au creat aceasta aplicatia sustin ca "We Love Traffic" ofera un chat 100% securizat si ca nici o informatie nu se pastreaza pe serverul lor.