Va dam noi rezolvarea gratuita: cele mai bune 3 unelte de editare foto direct din browser, fara sa descarcati niciun program.

Sa incepem cu Pixlr si vedeta paginii de Facebook a Stirilor ProTV, Hippie. E atat de simplu sa editezi fotografiile incat in 30 de minute de joaca prin meniuri poti sa devii expert fara acte. E ca si cum ai avea Photoshop in tabul browserului tau. Ai o multime de filtre, setari prin care sa te joci. Poti sa intaresti culorile, adica sa le saturezi. Poti sa le treci daca vrei in sepia, adica aproape alb-negru. Te poti juca si cu focusul ca sa obtii dintr-o poza cu telefonul un efect ca pe DSLR. In fine, Hippie n-a aratat niciodata mai bine.

Fotor are aceleasi optiune de editare dar iti va fi mai usor sa faci colaje sau carduri prin care sa urezi cuiva, virtual La multi ani. Dar, e o placere sa faci colaje cu pozele din vacanta. Urci fotografiile tale fie de pe Facebook, Dropbox sau de pe computer si cu drag & drop le pui acolo unde vrei. Poti sa faci si selectii de filtre, pe fiecare cadru separat. Colajele sunt trendul anului pe retelele sociale, iar de acum vei fi si tu pe val.

Ribbet este un alt editor foto gratuit si foarte bun. O sa vezi broaste pe tot ecranul dar nu te speria, sunt inofensive. E foarte simplu de utilizat, in partea stanga a ecranului ai toate setarile tale, de expunere, sa mai tai din poza sau sa ii ajustezi marimea. Iti recomandam sa decupezi din poze mai ales cand le pui la profil. Ideea este sa ti se vada cat mai bine chipul ca sa te recunoasca usor prietenii in messenger sau in lista de contacte. O figura zambitoare ca de vedeta o sa faca profilul tau sa arate profi.

Spor la editat.