Cei mai multi romani isi iau telefoanele cu abonament, adica sunt subventionate. Unde mai pui ca pe cartela ai minute nesfarsite si SMS-uri.

Dar daca vrei sa conversezi cu video oriunde si oricand, o sa te intereseze cel putin patru aplicatii. Cei care butoneaza des calculatorul ori au un telefon destept o sa spuna "Am deja Skype".

Skype a ajuns in sfarsit pe telefoanele mobile cu Windows. Aplicatia vine sa completeze portfoliul de aplicatii pentru telefoane precum Nokia Lumia sau HTC Radar si asa mai departe.

De acum apelurile de voce si video gratis se extind asadar pe toate platformele mobile. Pentru ca Skype apartine de Microsoft, era de asteptat ca aplicatia sa ofere cateva lucruri interesante.

O aplicatie simpla si eficace pentru videochat este Tango. Este disponibila si pe iPhone sau iPad, dar si pe Androizi. Pe Symbian poti sa vorbesti prin internet cu succes pe fring. Merge si pe iOS ori Android si promite videoconferinta cu patru amici deodata. Nu merge chiar atat de bine totusi.

Am lasat la sfarsit o aplicatie care te poate transforma in video-blogger instant: Qik.

Sursa: stirileprotv