George Buhnici le-a adus in studio pe cele mai interesante - plus o premiera. 

-► Sony Xperia Z1 compact - este varianta mai mica a lui Sony Xperia Z1, care ne-a impresionat anul trecut, deoarece este foarte rezistent si de calitate ridicata. Are carcasa din aluminiu, fetele sunt din sticla, camera este de 20,7 megapixeli si procesor quad-core. Diferenta fata de Z1 "normal" consta doar in marimea ecranului, pentru ca, in rest, "compactul" are aceleasi specificatii tehnice. 

-► Apple iPhone 5C - este cel mai mic, ca si dimensiuni, dar si cel mai scump.

-► HTC One Mini - cei de la HTC au facut o treaba buna cu al lor HTC One Mini. Este mai usor de tinut in mana, insa marginile nu mai sunt integral din aluminiu, ci are si plastic. Are in schimb un ecran aproape la fel de bun. Sunetul este de asemenea foarte buna.

-► Samsung Galaxy S4 mini - nu are aceleasi specificatii tehnice ca si fratele mai mare. Nu are un procesor quad-core atat de performant, ecranul nu mai este atat de bun, iar camera este de 8 megapixeli, fata de 13 cat are S4.

-► Nokia Lumia 925 - este un telefon bun la un pret pe masura, aproximativ 1200 de lei, in functie de furnizor. Se bate cu toate telefoanele "mini", mai ales la capitolul "camera". Are 8 megapixeli si carcasa din aluminiu, de buna calitate.

-► Google Nexus 5 (LG) - este un telefon Android foarte reusit, la un pret de maxim 2000 de lei.