George Buhnici are cateva ponturi pentru un profil mai atractiv pe internet.

-►myfbcovers.com: Cei mai multi dintre noi au o problema cu imaginea pe care sa o posteze la Timeline. un site care va poate ajuta la sa ceva este myfbcovers.com. Colajele foto sunt gata facute si nu trebuie decat sa o selectati pe cea care va place. Indiferent de fotografia aleasa, avantajul este ca imaginea respectiva este deja dimensionata pentru incadrarea in optiunea Timeline de pe Facebook.

-►photovisi.com: Sa zicem ca vreti sa fiti creativi si vreti sa va surprindeti prietenii. O alta pagina de internet dedicata fotografiilor pentru Facebook este photovisi.com. Aici se pot face colaje profesioniste cu pozele prietenilor vostri, de exemplu. Se pot schimba culorile, se pot amesteca sau se pot introduce anumite texte.

-►funnyfacebook.org: Un alt site recomandat de George Buhnici este funnyfacebook.org. Atunci cand postezi ceva pe Facebook, acest site indica locul de unde ai facut-o. Ei bine, funnyfacebook.orgpoate schimba acest lucru si sa arate ca ai postat de pe un ... satelit al NASA, de exemplu.