Exista cateva gadgeturi, despre care producatorii sustin ca rezista chiar si la plaja sau in apa. Asa ca George Buhnici le-a testat in Marea Neagra, cu ajutorul salvamarilor.

In concurenta cu iPad-ul de la Apple, care este lider la vanzari, sau tableta de la Samsung pe care poti sa desenezi, cei de la Sony se lauda cu o tableta rezistenta la apa, fara nicio carcasa protectoare. Tableta este garantata la stropi, si nu al submersie. Si totusi, dupa ce George Buhnici a aruncat-o in apa, iar salvamarul a adus-o inapoi... tableta inca functiona. Avantajul ei este ca are toate porturile sigilate, inclusiv mufele si boxele, care sunt de asemenea protejate.

Foarte folositoare la plaja sunt bateriile externe, cu ajutorul carora va puteti incarca telefonul mobil sau tableta. O astfel de baterie de 5000 de miliamperi permite sa iti incarci deodata toate accesoriile, putand suporta aproximativ 5 incarcari compete la un smartphone.

Un alt accesoriu foarte folositor pe litoral este husa din plastic speciala, care protejeaza telefonul, numita AquaPac. Va puteti scufunda cu ea linistitit, telefonul va rezista fara nicio problema.