Moda vintage e de fapt o treaba foarte cool. Sa o luam cu exemple: Internetul romanesc este de acum plin cu bloguri cu vanzare ale unor astfel de produse. Am luat la mana cateva: afordita.blogspot.com. Preturi bune la haine simpatice si pe vintage.ro, vintagewardrobe.ro, vintageboutique.ro si truevintage.ro.

Asadar, preturile nu sunt neaparat mari, insa bloggeritele mele preferate spun ca trebuie sa fii atent la pacaleli. Nu tot ce e mai vechi de 20 de ani e vintage.

Teoretic, ar trebui ca hainele acestea sa fie mai vechi de anii '60, dar mai nou revin la moda si anii '80. Piesele nu trebuie sa fie obligatoriu de la un designer celebru, dar trebuie sa fie in stare impecabila si sa nu dea senzatia de second hand. Ajuta sa le asortezi cu piese mai noi. Cum ar fi un sacou mai vechi cu jeansi noi si pantofi de pe vremea bunicului.

Daca simtiti ca ca prinde moda asta, nu ar strica sa dati o tura pe la V for vintage. O avanpremiera a celui mai in voga targ de vintage de la noi este organizat pe 31 martie. Detalii pe onemagazine.ro.