Google Drive - iOS si Android - Pe Google Drive ai gratuit 15 GB de stocare unde poti incarca orice - poze, documente, inregistrari audio. Drive are Docs, Slides and Sheets, asadar iti poti face temele in echipa cu prietenii sau colegii.

Evernote - Una dintre cele mai avansate aplicatii de luat notite. Extensia de Chrome e geniala pentru capturat bucatelele de informatie de care ai nevoie pentru tema de casa.

Dragon Dictation - iOS - Aceasta este o aplicatie foarte buna pentru momentele in care vrei sa te concentrezi mai degraba la ce se spune in loc de ce se dicteaza.

Cogi - iOS si Android - te lasa sa faci ce trebuie la clasa. Adica sa asculti si sa bagi la cap, in loc sa alergi prinntre dictari.
Inregistrarea merge continuu dar nu se pastrează decat daca apesi pe buton. Asadar, portiunea aceea de dictare de la clasa poate fi reascultata daca ceva a fost neclar.

Mondly - Romanii invata intr-un mod inovativ si distractiv limbile straine cu aplicatia Engleza, Franceza, Germana, Spaniola, Italiana, Portugheza, Rusa, Norwegiana, Daneza, Olandeza Utilizatorii pot invata rapid fraze esentiale necesare in strainatate, completand lectii scurte si distractive.

Mondly a fost descarcat pana acum de 125.000 de utilizatori, in numai trei luni. In plus, a fost notata cu cinci stele in App Store.

My class schedule - fa-ti orar pe telefon, colorat sau sobru. Poti sa dai share parintilor

Quizup - joc de cultura generala, in limba engleza. Zeci de categorii.

Google slides - Poti sa iti faci proiecte pe telefon sau referate in drum spre casa, din tramvai, autobuz sau metrou.

Sleep as Android - aceasta e o aplicatie buna ca sa nu mai adormi in timpul orelor de istorie. :)