Va facem cunostinta cu Prime, Retina si Vaio Z. Vom pune la treaba cele mai tari laptopuri pe care am reusit sa punem mana in premiera la Bucuresti. Sa incepem cu o avanpremiera.

Peste o ora se lanseaza in Romania acest laptop foarte subtire. Este cel mai performant ultrabook de la Asus cu procesor i7 Ivy Bridge, SSD de ultima generatie si ecran IPS Full HD. Dincolo de performanta, va fi promovat ca un accesoriu de fashion. De frumos e frumos, insa eu il voi incerca altfel.

Pe internet umbla vorba ca e atat de subtire ca poti taia fructe cu el. Mai exact mere. Al doilea pe lista este un desktop mobil mascat intr-un laptop mic. Ii spune Sony Vaio si se lauda cu si mai multa performanta. Atat de multa incat poate umple trei ecrane simultan fara sa… "crape".

Si in fine, cel mai spectaculos si mai scump laptop al momentului. Cu o eticheta de patru zerouri, adica la peste 10.000 de lei, noul Macbook Pro Retina. L-am accesorizat cu un monitor Thunderbolt, tastatura si mouse ca sa il trasformam in scula preferata a specialistilor de foto si video.

Maine ne intalnim in cel mai spectaculos spatiu de birouri pe care l-am gasit in Bucuresti. Mergem pentru prima data in locul de unde se administreaza antene de telefonie pentru zeci de milioane de romani si europeni.