Avem ponturi pentru cumparaturi online, insa nu numai. Mergem mai departe si invatam sa combinam produse de la marci diferite, online, dupa care le aratam prietenelor, insa nu doar prin email, ci si pe Facebook, pe blog sau pe Pinterest.

Sa incepem cu un pont de la bloggerita din spatele blog2shop.ro. O ilustrisima care prefera sa ramana anonima in timp ce da idei dependentelor de shopping. Cel mai interesant mi s-a parut looklet.com, unde poti fi designer de revista de moda, in timp ce experimentezi cu moda. Alegi modelul, il dezbraci, il imbraci si apoi il plasezi pe fundalul tau preferat. Site-ul are insa unele limitari, semn ca e inca in dezvoltare.

Mai departe merge polyvore.com unde pagina alba poate fi umpluta cu diferite produse exact ca in revistele de moda. Ai la dispozitie idei dar iti si poti salva creatiile.

Pasul urmator este sa le arati tuturor de ce esti in stare. Adica sa publici pe retelele sociale, pe un blog sau pe Pinterest.com - un fel de avizier nesfarsit unde oricine isi poate publica ideile creative. Se adreseaza in principal femeilor care reprezinta peste 90% dintre utilizatori iar numarul lor creste incontinuu.

Se spune ca va schimba felul in care cumparam lucruri prin faptul ca oamenii care au ideile cele mai interesante in combinarea produselor sunt urmariti de cat mai multi prieteni si in final sustin vanzarile unei marci. Despre influenta unor oameni simpli in mediile sociale, vorbim, insa, cu alta ocazie.

Sursa: StirilePROTV