Fondatorii Wabbit anunta lansarea aplicatiei cu acelasi nume, care previne conexiunile pierdute. Wabbit te ajuta sa reiei legatura cu persoana care ti-a atras privirea pe strada, mai devreme, fara sa ii ai datele de contact.

Cum functioneaza? Foarte usor! Daca ti-a atras privirea, intra in aplicatie, gaseste-i poza de profil in lista cu persoanele pe langa care ai trecut si spune-i ”Buna”. Daca nu esti sigur(a) ca si el/ea te place, apasa pe favorite si veti fi amandoi notificati doar atunci cand sentimentul este reciproc.

Fondatorii sunt: Laurentiu Ion, Bogdan Tirca si Antonio Nicolae, trei studenti la Universitatea din Bucuresti si Politehnica, ce vor sa schimbe lumea. Laurentiu este CEO-ul Wabbit si marele castigator al concursului international Google Code-in 2011. Bogdan este CTO-ul Wabbit si a construit peste 10 aplicatii de Android inainte sa obtina un internship la Twitter. Antonio este COO & Growth Manager-ul Wabbit. Pana sa se alature echipei, si-a facut propriul startup bazat pe interactiune sociala la varsta de 16 ani, iar la 18 il infiinta pe cel de-al doilea.

Laurentiu: ”Iarna trecuta, la metrou, am vazut o fata superba. Ne-am zambit si am vrut sa o cunosc, dar metroul a ajuns in statie si am pierdut-o in multime, probabil pentru totdeauna. Atunci m-am hotarat sa fac Wabbit cu Antonio si Bogdan”.