Pana sa ajunga insa pe televizoare, imaginile 4K trebuie filmate. 4K este viitorul spre care se indreapta televiziunea si entertainment-ul. Pentru prima data dupa 2 ani de cand producatorii ne arata televizoare UltraHD, pretul lor scade sub 1.000 de dolari. Dar, haideti sa vedem ce alte gadgeturi 4k avem pe piata.

Tot auzim zilele acestea de televizoare cu tehnologie 4K, insa nu auzim despre continut, filme, programe de televiziune lucruri la care sa ne uitam. Pai nu prea mai avem nevoie, cata vreme ai cea mai nouacamera 4K pentru amatori costa vreo 2000 de dolari la lansare. Pentru cei care traiesc mereu la limita, a aparut si camera de actiune 4K, de la Panasonic. Tot la creeare de continut intra si camera web la rezolutie ULTRA HD.

Si ca sa completam lista de dispozitive capabile 4K nu putea sa lipseasca si webcamul 4K, care ofera o imagine exceptionala pe calculator. Nu mai ramane decat sa ai un internet suficient de rapid si servicii online care sa ofere in viitorul apropiat comunicare video la rezolutie foarte ridicata.

Tableta 4K de la Panasonic este scumpa, dar spectaculoasa, cu o diagonala de 20 de inch. Asta inseamna ca poti sa faci zoom inclusiv pe o filmare 4K in interiorul unui meci si poti sa vezi tot stadionul pe un singur ecran sau poti sa apesi pe buton si intri in meniul tabletei. Este o tableta absolut uriasa, cu un pret pe masura - 6000 dolari - atunci cand va fi lansata, in aceasta primavara. Insa, in cel mult doi ani, aceasta tableta va costa sub 1000 de dolari.