Smiley a povestit ca a aflat prima oara despre realitatea augmentata acum 6 ani, cand s-a intalnit la studio cu Vasile Hodorogea, care i-a prezentat mai multe aplicatii bazate pe aceasta tehnologie.

"Stand de vorba cu el si gandindu-ma cum as putea sa aplic ce mi-a aratat in ceea ce fac eu, am hotarat sa introducem realitatea augmentata intr-o alta aplicatie, intr-un clip, lucru pe care nu l-am mai vazut nicaieri in lume", a povestit cantaretul.

Daca doriti sa va vedeti artistii favoriti dansand sau jucandu-se in casa voastra puteti instala aplicatia HaHaHa Reality, disponibila atat pentru iPhone cat si pentru Android.

Conform definitiei oferite de Wikipedia, realitatea augmentata este un live,un direct sau indirect, de vedere fizica, in lumea reala de mediu, ale carei elemente sunt completate de catre calculator, generate de intrari senzoriale, cum ar fi de sunet, video, grafice sau date GPS.

In afara de pozatul cu Garfield si jucat baschet, cu ajutorul realitatii augmentate mai puteti scana si "dezbraca" femei sau barbati, in functie de preferinta.

Tot la capitolul inovatii in ceea ce prieste markerul grafic, putem include si posibilitatea de a-l dresa pe Corgi, cainele Casei Regale a Marii Britanii inca din 1933.