Swarm iti arata in timp real in ce restaurante mananca prietenii tai. Lasa-i pe ei sa fie cobai :) Iar Foursquare a trebuit sa se reinventeze dupa ce Facebook a rupt cu check-in-ul. Si au facut-o foarte bine!

TripAdvisor e ca un jurat puternic impotriva bucatarilor de restaurante. Daca nu servesti mancare buna poti fi taxat usor pe aplicatie. Orice review negativ pe care-l primesti e direct proportional cu numarul de clienti care nu-ti vor mai intra pe usa. Poti sa ii spui ca e un fel de ANPC online.

Booking.com te ajuta sa faci rezervari la hoteluri si pensiuni super rapid si la un pret mai bun decat la receptia hotelului.

Turo e portalul dedicat pentru cazarea din Mamaia, Bucuresti, Predeal, Brasov, Sinaia,Timisoara si Cluj. Doi tineri din Constanta au reusit sa dezvolte o aplicatie extrem de utila pentru vacanta. Turo.ro iti da ocazia sa-ti alegi locul de cazare pe litoral si la munte in functie de evenimentele si petrecerile organizate pe plaja, in cluburi, restaurante. Gasesti cazare in apartamente de vacanta si hoteluri in zona de cluburi. Utilizatori pot comunica intre ei, isi pot da ponturi, iar pentru rezervari ai nevoie doar de un cont de Facebook

Instagram - nu strica sa dai o cautare dupa un restaurant care e pe Instagram. Daca ai auzit un nume de local, cauta-l pe Instagram. Daca e acolo, inseamna ca e un restaurant cel putin decent.

Airbnb - daca nu vrei sa stai la hotel, ci sa inchiriezi un apartament sau o camera pentru un weekend, aici ai oferte de la particulari, care-si ”doneaza” casa pentru cateva zeci de euro pe noapte.