Iata cateva recomandari:

-► Quizup - joc de cultura generala. 1 vs. 1 cu prietenii sau straini pe intrebari. 550 de topicuri din diverse domenii, de la arhitectura la masini si fashion. Sute de ore de distractie si mai ramai si cu ceva in creier. Jocul este gratuit.

-► Re-volt Multiplayer - clasicul joc cu masinute teleghidate reinviat pentru mobil. Este free, si din cand in cand mai esti stresat de reclame, dar experienta merita. Inclusiv melodiile de acum mai bine de 10 ani au ramas in joc.

-► Robotzi Fartravel - joc cu robotzi. Cam asa arata Candy Crush in combinatie cu Chicken Invaders, Robotzi si Flappy Bird. O pufosenie de joc extrem de enervant. Tot ce trebuie sa faci e sa apesi, apesi, apesi, apesi.... AAaaaahhh

-► Boom Beach - strategie militara. Este o varianta a cunoscutului "Clash of clans", dar cu pusca si mitraliera.

-► Formula Cartoon all Stars - curse Curse de formula 1 combinate cu personage din desene animate. Nu te astepta la un simulator complicat, ci la un joc usor de digerat la orice ora sau statie de metrou. O sursa de stres regenerabila, mai ales cand esti depasit constant de Dexter sau Johnny Bravo.