Pentru ca noi participam ca spectatori la Euro 2012, din nou, avem cateva solutii pentru suporteri. Unele s-ar putea dovedi utile si pentru jucatorii nostri valorosi in declaratii si mai putin spectaculosi la inscris goluri in meciurile nationalei.

Destul cu rautatile. Sa trecem treaba.

Prima despre care povestim este o jucarie spectaculoasa lansata special pentru EURO 2012. Daca nu ati prins un bilet, iata cum va puteti lauda prietenilor ca ati ajuns pe stadion. Aceeasi tehnologie bazata pe consola jocului Kinect este folosita zilele acestea si in expozitii. Si nu o sa credeti ca tocmai Romania o foloseste la targul de la Yeosu din Coreea de Sud. Asiaticii pot intra in hora, pot olari sau sa se imbrace in straie romanesti traditionale.

Sa revenim la fotbal. Mai aveti pofta de jucarii?

PS Vita de la Sony aduce stadionul de fotbal in sufragerie. Dar imaginatia fanilor va fi incinsa si mai tare de FIFA 13. Nici nu au reusit sa scoata jucatorii mustul din FIFA 12 ca nou versiune tocmai a fost anuntata. Va fi lansata in toamna si va fi disponibila pe si pe calculator dar si pe console sau tablete.