Daca spalatul rufelor este o corvoada, afla ca acum viata iti va deveni mai usoara. Samsung a lansat masina de spalat care poate fi programata cu ajutorul telefonului. Oriunde ai fi, pot porni masina de spalat prin smartphone astfel incat, atunci cand ajung acasa, sa scot direct rufele din cuva pentru a le usca.

Masina de spalat inteligenta se numeste WF457, are incarcare frontala si capacitate foarte mare de aproximativ 20 kg. Prin intermediul unei aplicatii pentru smartphone-uri, utilizatorii pot monitoriza ciclul de spalare selectat, timpul ramas si alertele de oprire, precum si porni sau opri masina de oriunde din casa. Aceasta functie reprezinta un mare beneficiu pentru mamele ocupate care alearga dintr-o parte in alta a casei, incercand sa estimeze cand se termina programul.

Sistemul Smart Care de la Samsung elimina nevoia unui manual de utilizare, deoarece identifica singur problemele masinii de spalat si trimite o alterta pe smartphone-ul utilizatorilor.

Modelul prezinta cel mai mare ecran tactil color LCD de 8 inch din industrie – pe cat de intuitiv, pe atat de stilat - pentru o selectare a ciclului de spalare cat mai usoara.

Masina de spalat WF457 este primul model de la Samsung dotat cu tehnologia Water Shot, care elibereaza un jet de apa cu detergent dizolvat, urmat apoi de un alt jet de apa pentru dubla performanta la clatire. Astfel, cliclul de spalare va fi cu 25% mai scurt decat cel al masinilor de spalat conventionale.