Orange a lansat aplicatia Metroul Orange 4G care iti permite sa testezi internetul de mare viteza in drum spre serviciu, spre scoala sau spre casa. Ai acces la filme, muzica, jocuri si carti audio, ca sa te bucuri de o calatorie mai placuta cu metroul.

Toti clientii Orange pot instala aplicatia din Play Store sau din App Store. Apoi, dupa ce coboara la metrou, trebuie doar sa o deschida si sa scaneze unul dintre codurile QR de pe oricare din materialele de comunicare aflate in statiile de metrou. Asa vor putea accesa usor toate sectiunile aplicatiei. Atentie, accesul nu este nelimitat, ci se face in sesiuni de cate o ora.

Noi am testat aplicatia pe un Nexus 5, in timpul unei calatorii cu metroul de la Piata Romana pana la Piata Iancului.

Daca te inregistrezi in aplicatie si daca completezi formularul cu datele personale, poti castiga o tableta LG G Pad 8.0 si un abonament Colibri pe 3 luni, cu 12 GB de trafic inclusi.

Orange anunta ca traficul de net efectuat in cadrul aplicatiei este gratuit pentru toti clientii sai, asadar poti viziona fara restrictii filme.

Aplicatia iti ofera mai multe scurtmetraje pe care le poti urmari in timpul calatoriei cu metroul. Iar daca schimbi magistrala, nu trebuie sa scanezi din nou codul QR. Vei observa ca filmuletele se incarca rapid.

Cei de la Orange au venit si cu o selectie de jocuri de perspicacitate care iti antreneaza memoria, atentia, timpul de reactie si nu te lasa sa te plictitesti in timp ce calatoresti pe sub pamant. Cel mai mult ne-a placut jocul cu sticlele, in care trebui sa calculezi rapid cati litri de apa exista in total, in conditiile in care unele recipiente sunt doar partial pline.

Dupa ce ti-ai imbunatatit propriul record, poti incerca sa-ti imbunatatesti si cultura, alegand un audio book despre bune maniere, de exemplu. Oferta este variata si include carti celebre din literatura romana si straina. Totul pentru ca atunci cand ajungi in statia de destinatie sa te simti un pic mai destept.

Daca esti prea obosit pentru o carte, poti asculta cateva piese din spoturile lor, care se incarca super rapid prin reteaua 4G.

Indiferent ce vei alege din aceasta aplicatie, vei simti ce inseamna avantajele vitezelor 4G. Iar incercarea nu te costa nimic. Mai mult, poti castiga o tableta.