Justin Bieber este una dintre vedetele care au participat la Consumer Electronics Show de la Las Vegas, cel mai important eveniment al anului dedicat tehnologiei. Cantaretul a venit pentru a prezenta un robot dansator creat de compania vietnameza de jucarii Tosy.

YODA pe Facebook! Da LIKE pentru cele mai noi informatii din tehnologie!

Imbracat cu o jacheta Louis Vuitton, Bieber s-a pozat cu fanii si a semnat autografe mai bine de o ora. La prezentarea jucariei botezate mRobo insa, lucrurile n-au mers struna. Robotelul, in esenta o boxa capabila sa danseze pe muzica upload-ata cu ajutorul unui stick USB, i-a purtat ghinion lui Bieber. La eveniment, 3 microfoane au avut probleme, iar un ecran pe care trebuia sa ruleze un filmulet de prezentare n-a vrut cu niciun chip sa porneasca. Nu se stie cati bani a primit Bieber ca sa vina la CES.

Si will.i.am a trecut pe la expozitia de tehnologie, insa el se tine de lucruri mai serioase. Muzicianul a inceput asa-numitul "Ultrabook Project". El va calatori in jurul lumii pentru a crea muzica noua, alegand artisti independenti din fiecare oras pe care il va vizita. Isi va face munca prin intermediul unui ultrabook de la Intel, adica un laptop usor, subtire si foarte performant. Ultrabook-ul este realizat printr-un parteneriat Intel-Dell. Are un ecran de 13 inch, procesor Intel Core i3, SSD de 128 GB, 4 GB RAM, placa video Intel HD 3000 si cantareste 1,3 kg. Gadgetul va aparea pe piata in februarie, la un pret de 999 dolari.

Surse: mashable, cw