O camera video 3D care incape usor in bagaje este una dintre suprizele cu care Sony a venit la CES, targul de tehnologie de la Las Vegas la care participa si Corespondentul PRO TV George Buhnici, realizatorul rubricii iLike IT. Compania Sony a adus la expozitia de tehnologie de la Las Vegas noua gama de camere video Full HD, dar si noile modele Cyber-shot. 

HDR-TD20VE este numele celei mai compacte camere video 3D Handycam din lume, componenta a noii game lansate de Sony. Aparatele din grupul ei au stabilizator optic SteadyShot, care ofera imagini mult mai clare chiar si atunci cand filmarea se face in miscare sau cand este utilizat zoom-ul. Sunetul este mai bun, iar vocile sunt distincteprin functia de reducere a zgomotului ambiant, produs de vant de exemplu. 4 dintre modelele de camere video lansate de Sony au proiector incorporat. 

Compania a adus la CES si cateva noi camere foto Cyber-shot. Ele vin echipate, de asemenea, cu stabilizator de imagine pentru a obtine fotografii mai clare fara trepied prin functia SteadyShot si identifica pana la 33 de ipostaze de fotografiere diferite. O functie de panoramare la 360 de grade ii ajuta pe posesori sa realizeze cadre spectaculoase, iar efectele de editare pun urmarul si ele la crearea unor imagini precum cele ale profesionilor. Cea mai performanta dintre camere, W630, are 16,1 MP, lentile Carl Zeiss, zoom optic 5x/unghi panoramic de 25mm, filmare HD si stabilizare optica prin modul Optical SteadyShot Active.

Noua gama de camere video va fi accesibila din aprilie, iar camerele foto vor fi disponibile de luna viitoare.