Omul pasionat de calatorii isi face vara rezervarile de vacanta pentru la iarna. E valabil si invers ca sa obtii preturile cele mai bune la bilete de avion si cazari. Dar pe internet poti descoperi super oferte chiar si de pe azi pe azi.

Sunt oameni care abia acum pleaca in vacanta, Razvan Pascu, invitatul acestei editii, abia ce s-a intors din SUA. Este blogger de turism, dar, in acelasi timp, ofera si consultanta in turism.

Pentru cei care pleaca fara sa aiba deja cazare, o aplicatie utila este Hotel Tonight. Iti poti cauta cazarea in orasul in care te intereseaza, este de azi pe azi. Hotelurile se actualizeaza doar dupa 9 dimineata. Secretul lor este foarte simplu. Orice hotel din lumea asta nu este vandult la 100% din capacitate, mai raman cateva locuri pe care le vand la preturi foarte bune.

Air Bnb poate fi o solutie pentru cei care prefera apartamentele, in detrimentul hotelurilor. Poti sa contactezi direct proprietarul si sa negociezi cu el.

Pentru Marea Britanie si Londra, daca iti doresti sa stai la un hotel bun, in centru, poti alege o rezervare “pe ne ve”. Adica beneficiezi de un discount de 30% daca rezervi bazandu-te pe o descriere minima a hotelului si locatia aproximativa. Astfel de oferte se gasesc Last Minute.

Seat61 este un site dedicat celor pasionati de calatoriile cu trenul. Gasesti absolut toate informatiile pentru calatoria cu trenul.