În mod tradițional, Apple prezenta noile telefoane în luna septembrie, însă un nou raport al băncii Cowen indică faptul că iPhone 12 va fi lansat în luna noiembrie. Acest lucru se va întâmpla deoarece producția a fost oprită din cauza pandemiei.

De asemenea, tot în acest raport este prognozat că producția de iPhone-uri va fi de 35 de milioane de unități în al doilea trimestru al anului, cu 13% mai puțin decât perioada similară de anul trecut.

Oricum ar fi, iPhone 12 va fi lansat în patru variante. Toate vor avea conectivitate 5G și panouri OLED cu notch-uri mai mici. Cel mai mic iPhone 12 va avea o diagonală de 5,4 inci, două modele vor avea o diagonală de 6,1 inci și cel mai mare model ajunge la 6,7 inci.

În ceea ce privește designul, este de așteptat ca iPhone 12 să semene cu noile modele de iPad Pro, un design mai pătrățos. 

La interior vom regăsi procesoarele A14, bazate pe procesul de fabricație de 5 nm al TSMC. Memoria RAM va fi de 4 GB la modelele entry level de 5,4 și 6,1 inci și 6 GB la modelele premium de 6,1 și 6,7 inci. În ceea ce privete spațiul de stocare, acesta ar începe de la 128 GB și ar ajunge la 512 GB.

_______________________________________________________________________________________________

Urmărește emisiunile preferate pe protvplus.ro: