Nu doar adulții sunt adepții tehnologiei. Copiii zilelor nostre se confruntă cu aceeași situație - cum au puțin timp liber, cum iau în mană smartphone-ul sau tableta, preferând să se joace ore întregi astfel, în loc să iasă în natură, alături de alți copii sau să facă alte activități ce nu au legătură cu tehnologia.

Tehnologia vs. pictura pe numere

Așadar, atunci când vine vorba de petrecerea timpului liber, părinții au la dispoziție două variante pentru ai lor copii - fie îi lase să se joace cu diversele dispozitive pe care le au, fie îi atrag către alte activități ce nu au legătură cu tehnologia. O astfel de activitate ar putea fi pictura pe numere.  Vedem în continuare câteva aspecte legate de ambele variante.

-  Smartphone-ul sau tableta 

Aceasta este varianta mai simplă pentru părinți pentru că au siguranța că al lor copil va sta liniștit operioadă de timp, cât butonează dispozitivul și nici nu trebuie să stea lângă acesta să îl supravegheze. Este adevărat că mediul online este unul din care copilul poate afla și învăța o mulțime de lucruri noi. Acesta este un atu important. Însă cu ce preț? 

Petrecând foarte mult timp în fața telefonului de exemplu, copilul poate avea probleme cu vederea. Va trebui poate ulterior să poarte și ochelari de vedere. În plus, tehnologia îl va face să se izoleze, să prefere să petreacă mai mult timp în casă decât în compania altor copii.

Picturi pe numere pentru copii 

Sunt o alternativă inedită pentru copii. Vorbim de lucru manual până la urmă, ce nu implică sub nicio formă tehnologia. Pictura pe numere este o variantă a picturii clasice, însă mult mai ușor de realizat pentru că nu implică talentul la pictură, ci doar atenția pentru a putea realiza corespondența între culori și numere. 

Copiii sunt foarte atrași de modelele de picturi extrem de colorate pe care le le pot realiza. Și, în definitiv, cărui copil nu îi place să picteze? Pictura pe numere poate fi activitatea de familie ideală, la care toți membrii participă!

Pictorul Fericit - sursă nelimitată de picturi pe numere

Părinții ce doresc pentru ai lor copii o experiență inedită cu ajutorul căreia aceștia să se relaxeze, să își dezvolte creativitatea și atenția la detalii, găsesc soluția ideală de la magazinul online pictorulfericit.ro - picturile pe numere.

În cadrul magazinului online menţionat există o întreagă colecție de picturi pe numere destinată copiilor. Modelele specifice acestora - precum animale și peisaje din natură - au fost deja extrem de apreciate de către copiii ce au avut ocazia de a realiza un astfel de tablou. Copiii sunt cu mult mai încântați dacă picteaza pe numere un catel decât dacă joacă un joc pe smarthphone.

În plus, fiecare pictură pe numere comandată este de fapt un kit complet cu toate elementele necesare realizării acesteia. Vorbim de pânză canvas gata schițată în funcție de modelul ales, 3 pensule de dimensiuni diferite, culorile în ulei numerotate în funcție de șablon, șablonul pe care copiii urmăresc corespondența între numere și culori și o imagine în miniatură a tabloului - așa cum va arăta la final.

Kit-ul va fi livrat într-un ambalaj premium, așadar părinții îl pot oferi cadou copiilor fără a mai fi necesar vreun ambalaj suplimentar. În plus, indiferent de valoarea comenzii, livrarea este gratuită, prin curierat rapid. 

Pentru a descoperi întreg catalogul de picturi pe numere puse la dispoziție de Pictorul Fericit cei interesați sunt invitați să acceseze site-ul oficial pictorulfericit.ro.