2015 ne va aduce gadgeturi cu un design mai rafinat, cu procesor mai rapid si functii nebanuite. Procesoarele pe 64 de biti ar trebui sa fie ceva obisnuit, iar ecranele la rezolutie mare, inclusiv 4K, ar trebui sa apara pe telefoane mobile.

Ne dorim sa vedem si o revolutie pe partea de baterie. 2014 a marcat aparitia modurilor de economisiere a bateriei, solutii prezente inclusiv pe Samsung Galaxy S5 si HTC One (M8). Analistii spun ca tendinta va continua in 2015.

Printre gadgeturile care ne asteptam sa ne impresioneze este OnePlus Two, modelul care ii urmeaza lui OnePlus One. Marea lansare ar trebui sa se petreaca prin aprilie, potrivit unor zvonuri. Alte voci spun ca smartphone-ul va aparea inainte de luna septembrie. Iar unii mizeaza chiar pe perioada ianuarie-februarie pentru un anunt oficial!

In 2014, OnePlus One ne-a aratat ca producatorii chinezi pot sa vina cu un gadget absolut uimitor din punct de vedere al specificatiilor, pe care sa il vanda la pret mai mult decat accesibil. Despre OnePlus Two zvonurile vorbesc ca ar urma sa aiba un ecran de 5.5" cu bezeluri aprope inexistente. Pretul va fi chiar sub 500 de dolari.

Unul dintre reselleri spune ca OnePlus Two va avea procesor Snapdragon 805, 32 GB de spatiu, baterie de 3300mAh si camere de 16 si de 5MP.

Deocamdata, acestea sunt zvonurile legate de OnePlus Two. Mai multe informatii vor aparea in perioada urmatoare.

In galeria foto de mai jos se gasesc si alte gadgeturi-vedeta ale lui 2015.