Pentru că tot suntem în mijlocul fenomenului #10yearchallenge, astăzi îți arătăm o altfel de transformare a ultimului deceniu. Mai exact, vei vedea cum arătau în urmă cu 10 ani telefoanele de top de pe piață. 


iPhone 3GS/iPhone XS Max

În urmă cu 10 ani, Apple venea cu un upgrade minor pentru iPhone-ul original, adăugând un S la finalul numelui. Ce-i drept, faptul că modelul era 3G nu impresiona la acea vreme, dar avea să devină un pas important în dezvoltarea telefonului.

Samsung Galaxy i7500/ Samsung Galaxy Note 9

Samsung Galaxy 7500 este străbunicul actualelor modele extraordinare din prezent. Avea un display AMOLED de 3.5 inch, o cameră de 5MP și rula la acea vreme un sistem de operare promițător în acel moment, Android.

HTC Hero/HTC U12+

În urmă cu 10 ani, HTC Hero era cel mai bun telefon Android pe care îl puteai găsi pe piață.

Sony Ericsson Xperia X2/Sony Xperia XZ3

Sony Ericsson Xperia X2 era modelul de top al lui Sony, care nu dezvoltase o relație foarte apropiată de Android. Avea un ecran de 3.2 inch și o tastatură rabatabilă QWERTY.

LG enV Touch/LG V40

Acum 10 ani, acest telefon era principalul contracandidat pentru iPhone pe piață. Avea un display de 3 inch, un music player și o cameră de 3MP cu autofocus.

Motorola Droid/Moto Z3

Motorola Droid era cel mai tare telefon al acestui producător în urmă cu 10 ani. Venea cu Android 2.0 și Google Maps și era un model apreciat pentru atenția la detalii.

Nokia N900/Nokia 8 Sirocco

Acum 10 ani, Nokia se lăuda cu modelul N900, unul dintre cele mai bune telefoane din acel moment. Din păcate, lipsa aplicațiilor îl făcea limitat.

Foto: Phone Arena