Fanii Apple numara zilele pana la lansarea lui iPhone 6, telefon in cazul caruia asteptarile sunt mari. Smartphone-ul ar urma sa apara pe 9 septembrie, potrivit zvonurilor actuale. E posibil sa vina in doua variante, cu ecran de 4,7 inch sau de 5,5 inch.

Intre fanii Apple si fanii Android exista o rivalitate care se intinde dintr-un colt intr-altul al globului. Astfel ca, imediat dupa lansare, iPhone 6 va fi comparat cu telefoanele Android de top.

Daca e sa analizam insa in acest moment zvonurile, s-ar parea ca iPhone 6 ar avea cateva dezavantaje raportat la concurenta. Iata, asadar, cateva specificatii pe care telefoanele Android le au, dar care e putin probabil sa ajunga pe noul iPhone 6 de la Apple:

Baterie care sa tina mult

Telefoanele Android de top, precum Samsung Galaxy S5 sau HTC One M8 sau LG G3 vin cu baterii sanatoase, dar si cu moduri de economisire a bateriei, astfel ca atunci cand mai ai 10% sau 20% si esti departe de o sursa de curent electric, sa poti sa te descurci ore intregi.

De asemenea, multe dintre smartphone-urile Android care sunt varf de gama rezista o zi intreaga fara sa aiba nevoie sa fie conectate la un incarcator. 

Exista, totusi, zvonuri care spun ca iPhone 6 cu ecran de 5,5 inch ar putea avea o baterie mai marisoara, insa cel mai probabil viitoarele smartphone-uri de la Apple se vor descurca mediocru la acest capitol daca e sa dam crezare informatiilor aparute pana in acest moment. 

Slot pentru card microSD

Multe dintre telefoanele cu Android au asa ceva. Un card microSD iti permite sa ai mai mult spatiu de stocare pentru poze si videoclipuri. Apple ar putea macar sa scada diferenta de pret dintre modelele de iPhone 6 cu 32GB, 64GB raportat la cel cu 16GB.

NFC

Aceasta functie, care nu mai este o noutate pentru telefoanele cu Android, are mari sanse sa lipseasca de la iPhone 6. Daca Apple ar introduce-o, atunci ar putea gandi si cateva aplicatii dragute pentru utilizarea ei in moduri creative.

 

Mai sunt si altele? Lasa-ne parerea ta la comentarii!