Pentru fanii sistemului Android, nevoiti sa renunte la Note 7, publicatia Mashable are cateva recomandari de telefoane foarte performante.

One Plus 3 este o alternativa foarte buna la Note 7. Costa numai 400 de dolari, deci este si mult mai ieftin. Specificatiile acestui model sunt similare cu Nexus, Galaxy si iPhone, dar la un pret mult mai rezonabil.

LG V20 este primul smartphone lansat cu Android 7.0 Nougat preinstalat. Sunetul este foarte bun, face poze excelente si are un sistem avansat de stabilizare a imaginii.

Galaxy S7 (Edge) este alegerea ideala daca vrei sa ramai la un Samsung. Este putin mai mic decat Note 7, dar are acelasi design frumos, cu ecran curbat.

Pixel, care va fi lansat in curand de Google, in variantele Pixel si Pixel XL, este o alegere inspirata. Modelul se bucura deja de recenzii favorabile pentru design si specificatii si poate fi precomandat dupa data de 13 octombrie.

Huawei P9 este si el o solutie, daca vrei un telefon Android performant si cu design frumos. Daca iti doresti un ecran mai mare, poti alege varianta P9 Pus. Procesorul este Octa Core, iar camera foto principala de 12MP face poze foarte bune.