La fel ca la smartphone-urile anterioare, Apple va implementa, cel mai probabil, o nouă generație de procesoare care se pare că se vor numi A13 Bionic și care vor fi combinate cu 4GB memorie RAM pe modelele premium. Referitor la memoria internă, noile detalii sugerează versiuni cu o configurație de 128GB, dar și variante de 256GB și 512GB. 

Se pare că oamenii care așteptau un iPhone de 1TB nu au noroc de această dată, dar informațiile furnizate de Max Weinbach și EverythingApplePro și citate de Phone Arena arată că un astfel de model ar putea fi lansat în 2020. 

Chiar dacă Apple plănuia să renunțe la ecranul LCD, se pare că focusul pe calitatea ridicată a imaginii va fi păstrat și în acest an, cu câteva îmbunătățiri. 

Face ID mai rapid și sistem foto îmbunătățit

Referitor la display, toate modelele vor păstra, cel mai probabil notch-ul care a caracterizat flagship-urile Apple încă din 2017. În ceea ce privește aspectul exterior, nu au fost făcute modificări semnificative. Dacă ne raportăm la spatele device-ului, apar din nou detalii referitoare la un modul foto pătrat. Pe modelele premium, acesta va fi format din trei senzori, inclusiv unul de fotografiere wide care ar trebui să ofere o rază de acțiune de 120 de grade și să suporte înregistrarea video 4K la 30 de cadre pe secundă. 

Alte îmbunătățiri în ceea ce privește experiența oferită de camera foto ar trebui să se refere la înregistrări video cu o funcție stereo mai puternică, datorită upgrade-ului microfoanelor, un mod portret îmbunătățit și „Siri intelligence” încorporată în camera care ar trebui să ofere o mai bună detectare a contururilor și o mai bună reproducere a culorilor. 

Gama de culori s-ar putea îmbogăți cu o nuanță de verde închis, pe lângă variantele Space Gray și Silver. Este anticipată și o versiune Gold, deși puțin diferită față de actuala variantă aurie a lui iPhone XS. 

Sursa foto: Phone Arena