Cei de la XDA Developers au obținut dovada că Motorola lucrează deja la un telefon pliabil, cu două ecrane. Ei au aflat și câteva detalii interesante despre funcțiile pe care le va avea noul telefon, datorită softului.

Potrivit brevetului care a fost prezentat în ianuarie, noul Motorola RAZR va avea un ecran secundar, care se va afla pe partea exterioară a telefonului atunci când va fi pliat.

Acest ecran secundar va putea afișa doar anumite aplicații, care vor fi preinstalate în telefon. Este vorba de Moto Display, Moto Actions, Moto Camera, scrie Phone Arena.

Moto Display va oferi utilizatorului posibilitatea să vadă notificările pe ecranul secundar. De asemenea, va fi afișată ora și vremea.

Moto Camera va oferi accesul la camera selfie. Cu aplicația deschisă, utilizatorul va putea folosi ecranul principal, pentru opțiunea de zoom la fotografiile selfie.

Tot pe ecranul secundar vor fi afișate opțiuni precum conectarea Wi-Fi, NFC și Bluetooth.

Desigur, noul RAZR va avea Google Assistant, care va putea fi activat chiar și atunci când telefonul este închis.

Similar cu Galaxy Fold de la Samsung, noul RAZR va avea procesor Snapdragon 855, 8GB de RAM și 128GB spațiu de stocare. Posibil să existe însă și alte versiuni, superioare.

Telefonul va costa aproximativ 1.500 de dolari și va fi prezentat probabil în această toamnă.


Urmărește știrile zilei, pe ProTV Plus: