OnePlus 7T va fi lansat spre sfârșitul lunii septembrie, iar detaliile obținute despre acest model sunt cât se poate de interesante. Steve Hemmerstoffer a publicat randări cu telefonul, care ar arăta aspectul final al acestui gadget, scrie Phone Arena.

Astfel, putem observa schimbări importante la nivel de design: modulul camerei de pe spate este foarte mare și circular și va găzdui trei senzori foto. Interesant este că senzorii vor fi dispuși orizontal în modul, deși acesta este rotund.

Camera triplă va cuprinde un senzor principal, unul de adâncime și unul telephoto sau super-wide. Tot pe spate vom găsi un flash dual-LED. Partea din spate a telefonului va fi din sticlă și conține, ca de obicei, logo-ul firmei. 

Ecranul va fi de tip Optic AMOLED, cu diagonală de 6,5 inci și un mic decupaj pentru senzorul foto. Marginile vor fi din aluminiu și vor includ butonul pentru voum, butonul power și Alert Slider.

Pe margine de sus va fi amplsat un microfon, iar jos un al doilea microfon, un port USB-C și cardul SIM.

Alături de versiunea standard OnePLus 7T va fi lansată și o alta, McLaren Edition. Acest model va avea procesor Snapdargon 855+, 12GB de RAM și 521GB spațiu de stocare și va rula Android 10. Este posibil ca această versiune specială să aibă și conexiune 5G.