Huawei are planuri mari pentru 2019.

Walter Ji, președinte al Consumer Business Group în Europa, a dezvăluit câteva dintre surprizele pe care compania asiatică le pregătește pentru anul viitor.

Plecând de la modelele P20 și Mate 20 care au excelat din punct de vedere al calității camerei foto, Huawei vrea să rămână în aceeași linie și să aducă îmbunătățiri și mai spectaculoase camerelor foto de pe viitoarele modele de top din ofertă.

Dacă în primul trimestru al anului viitor vom vedea primul model 5G de la Huawei, care va fi probabil și un smartphone pliabil, în perioada următoare ar trebui să ne așteptăm și la un telefon cu patru camere foto cu zoom optic 10x.

Deși Huawei recunoaște că Samsung a deschis drumul quad-camera, prin modelul sau Galaxy A9 lansat în 2018, compania crede că poate veni cu îmbunătățiri spectaculoase în continuare, scrie GSM Arena.

Walter Ji mai susține că principala miză pentru Huawei și dezvoltarea telefoanelor sale în 2019 o va reprezenta piața modelelor de vârf, acolo unde performanțele pot fi mult îmbunătățite.

Planul Huawei pentru anul viitor este detronarea producătorului Samsung. 

Share articol: