Dispozitivul are ecranul perforat în mijloc și margini reduse la minimum, însă ecranul său nu pare să fie curbat. Totuși, este foarte posibil ca acest aspect să fie mascat de husa destinată să protejeze de ochii curioșilor gadgeturile încă nelansate. 

În clipul de câteva secunde postat de jurnaliștii de la GSM Arena, utilizatorul navighează prin interfața OneUI, dar nu se pot vedea mai multe detalii. Potrivit speculațiilor de până acum, Note 10+ va avea o margine superioară de doar 2 milimetri, în vreme ce parte de jos va avea 3,7 milimetri. Părțile laterale vor ajunge la 1,5 milimetri, iar camera foto va avea un diametru de 4 milimetri. 

Cel mai probabil, Samsung Galaxy Note 10+ va avea un display AMOLED de 6,8 inci, cu rezoluție QHD+. „Sub capotă” vom avea un processor Snapdragon 855 sau unul Exynos 9820, în funcție de regiune, dar și 12 GB RAM și 512 GB spațiu de stocare. 

În ceea ce privește modulul foto, acesta va avea patru camere. Cea principală va avea 12 MP și o diafragmă variabilă (F/1.5 – 2.4), un senzor telefoto de 12 MP cu o diafragmă de F/2.1, unul ultra-wide de 16 MP (F/2.2) și o cameră de tip Time-of-Flight (ToF). Capacitatea bateriei va fi, cel mai probabil, de 4.300 mAh, iar dispozitivul va avea încărcare rapidă la 45 de wați. 

Precomenzile vor putea fi plasate începând cu 7 august, iar livrările vor debuta efectiv pe 23 august.