Evenimentul are loc pe 23 martie si este organizat de ANIS impreuna cu mai multe firme de IT active in tara noastra.

Dezvoltatori, manageri de echipe sau proiecte, studenti si profesori interesati de tehnologiile open source sunt asteptati sa ia parte la editia a doua a conferintei Make Open Source Software - MOSS 2016, care va avea loc in Bucuresti pe 23 martie. Evenimentul este organizat de Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servicii (ANIS)

Vor fi prezentari si discutii tehnice aprofundate despre sisteme integrate, Internet of Things, aplicatii pentru mobil si solutii Cloud, potrivit agendei.

Subiectele vizeaza dezvoltarea de aplicatii mobile, aplicatii pentru echipamente hardware integrate (embedded), compresii si securitate cibernetica pentru mobil, precum si implementare de solutii hibride in cloud sau monitorizarea aplicatiilor. 

Conferinta se va axa pe doua teme principale: IoT, Embedded & Mobile Systems si Cloud Solutions. Vor exista prezentari de proiecte, studii de caz, dar si demonstratii live si workshop-uri hands-on sustinute de specialisti in software open source. 

In acest an focusul va fi pe interactivitate, astfel incat participantii la eveniment sa poata accesa cat mai multa informatie de la invitatii nostri“, spune Valerica Dragomir, Director Executiv ANIS.

Cei care doresc sa se inregistreze la eveniment, pot face asta online.

Share articol: